loader image

UFUR

UFURmedia

Netfliks i višestruki orgazam za 5, 4, 3, 2, 1…

Netfliks – zašto je orgazmično bindžovati serije i kakve veze s tim ima tehnologija?

Netfliks vodi ljubav s publikom. I to radi majstorski!

Koliko nas se nameračilo da pogleda samo jednu epizodu serije? A vezalo po 3 ili 5 epizoda? Iz cuga!

U čemu je trik?

UFUR otkriva kakve veze imaju neodoljivost bindžovanja na Netfliksu i drevna praksa višestrukog orgazma – za 5, 4, 3, 2, 1…

Moć višestrukog orgazma

Malo gledalaca je uspelo da pogleda jednu epizodu serije na Netfliksu i da se tu zaustavi. Zato što dizajneri Netfliksa nisu samo dobri programeri. Vešti su i ljubavnici. Služe se tehikom koja omogućava duži i puniji užitak zaljubljenicima u Netfliksovu platformu.

Cilj Netfliksa je da uživaš što duže.

Praksa višestrukog orgazma način je da se seksualno zadovoljstvo produžava. Cilj je da užitak traje dok slatki ciklusi vrtlože kroz telo. Dobar osećaj treba da nas obnavlja.

Stari učitelji Taoa podigli su praksu na nivo duhovne discipline. „Prosto je: ako je lepo – učini da traje“, otkriva Mantak Šia, Tao učitelj i koautor knjige o višestrukom orgazmu. A ta se knjiga čini kao obavezno štivo Netfliksovih programera.

Evo kako slično uživamo s Netfliksom…

Netfliksova seksipilna tehologija

Algoritam platforme je multiorgazmičan. Na kraju svake epizode serije program ti nagoveštava narednu. Uvlači te poput predigre. Zar to nije šaputanje na uvo? Onda počinje odbrojavanje – 5, 4, 3, 2, 1…

Odbrojavanje je prelaz između dve uzastopne epizode. Sledi kratka rekapitulacija prethodne pre nego što te tekuća usisa. Algoritam prilagođava trejler baš tvom ukusu. Netfliks fantazira s tvojim iskustvom jer zna šta voliš. Nastavljaš da gledaš jer najlepše samo što nije.  A taman kad odgledaš drugu epizodu, nastavlja se 5, 4, 3, 2, 1…

Struja okena Netfliks odnosi te kao turistu zaspalog na dušeku.

Počinje treća i ne odustaješ od nje. Na kraju Netfliks opet odbrojava. Četvrta epizoda. Peta. Šesta. Program odlaže emotivni vrhunac tvog korisničkog iskustva (peak-end rule). Talasi stižu jedan za drugim. Dopamin te zapljuskuje iznutra. Odnosi te struja okeana Netfliks kao turistu zaspalog na dušeku.

3, 2, 1…

Kad uroniš u apllikaciju, Netfliks te ljuluška u slatkim vrtlozima. Odlaže kraj tvoga zadovoljstva. Više pažnje – bolji posao! Veći fond – bolje serije! Kako da ne odgledaš još s-a-m-o jedanput uvodnu špicu za Narkose? Onakav intro, onakva muzika!

A kako se odbraniti od omame? UFUR će ti reći, samo da ogleda još jednu epizodu.

Počinje za 5, 4, 3, 2, 1…

Autor

UFURova nada. Imala je 3 meseca kad ju je UFUR jednog jutra našao ispred vrata. Devojčicu je usvojio, a ime joj je dao po piću zbog kog je zaglavio u koktel-baru. Piše o autsajderima jer je i sama bila odbačena. Vlasnica je dva bigla oka koji vole da se maze.