loader image

UFUR

Šade - izvor: Unsplash - Dainis Graveris

Šade i najslađi tabu

Šade pesme za nju i njega posle ponoći

Šade – Kiss of life ide na radiju dok vozite ulicama grada tik posle ponoći. Već neko vreme ste zajedno. U tišini prolazite kroz grad. Kad kod skreneš pogled sa volana i ulice na nju, ona te gleda nepomično.

To je već tvoj prijatelj, ljubavnica, partner. Šade kaže da nikad nije dobro kao prvog puta. Tu se ne slažeš, jer sa njom koja te nepomično gleda, je svaki put sve bolje i bolje. Jezdite lagano ka tvom stanu koji će uskoro biti zajednički. Nikako ne reaguješ na njeno milovanje tvoje ruke na menjaču. Sada si Smooth operater. Na crvenom svetlu približiš joj se na santimetar od usana dok se gledate.

Potom sledi poljubac i zatvaranje očiju. Poljubac traje beskonačno. Sadrži u sebi mnogo više od požude. Sadrži rečenicu: Your love is king. Pristižete kući.

Najslađi tabu

Sve se dešava između vas u tišini. Svestan je da mu priređuješ The Sweetest taboo, dok ga držeći za ruku vodiš uz stepenice ka stanu. Naučio te je vremenom da ceniš trenutak i da ceniš svaki dan. To i radiš dok se naslanjaš na zid pored ulaznih vrata. On vadi ključeve, ali ga ti pre toga primičeš ka sebi. U pola noći sami u mračnom hodniku, ljubite se snagom prvog zajedničkog dana, bez progovorene reči. Uzbuđen i ohrabren tvojim potezom, otključava stan dok shvata pesmu Šade – By your side.

Nema nikakvog trzanja odeće. Odlazi u kuhinju da dopuni čaše vina koje ste juče pili. Skidaš jaknu i prilaziš mu. Uzimaš čašu i nazdravljate nežno, gledajući se jer shvatate – ovo nije obična ljubav. Ostavljaš čašu na stolu i uzimaš njegovu ruku u svoju, vodeći ga ka spavaćoj sobi. Pri ulasku, ljubite se kao kod ulaznih vrata, kao svakog puta. On je tvoj prijatelj, ljubavnik, partner.

Jednom rukom klikćeš na kompjuteru dugme space da se nastavi Šade plejlista. Laganim potezom ruke, odguruješ mu telo ka zidu. Prilaziš i ljubiš ga u vrat. Osećaš pulsiranje tela koje mu se pojačava. Osećaš sve ono za šta je zaslužan, dok mu skidaš jaknu i košulju, a on te nežno gleda prepušten. Njegove hladne ruke skidaju tvoj džemper i dodiruju te taman dovoljno da se naježiš. U toku svog tog ljubljenja, njegove ruke koje se greju od tvog tela i energije, spuštaju se ka tvojim pantalonama i nežno otkopčavaju dugme po dugme……nastavi dalje ti…

Autor

Cool Evans. Dendi. Daddy. Preporučuje dobar film, ziku, događanja...Upija vajb grada i deli s vama. Evans Zna! Gleda ti se film? Reći će ti. Gledaš sama ili s dečkom, gledaš s curom ili sam? Sve je cool. Poslušaj ga.